پنجشنبه ١٣٩٦/٧/٢٧    EN
 مدیر سیستم
  فراخوان دوره MPH
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1395/08/11
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

دانشجویان عزیز رشته ­های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی
(در حال تحصیل)
آیا میدونید دوره
MPH چیه و شما چه جوری میتونید تو این دوره ثبت نام و گواهی آن را دریافت کنید؟

باید به شما بگیم و این مژده رو بدیم که کمیته تحقیقات دانشجویی قراره برای اولین بار این دوره را برای دانشجویان دوره دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) برگزار کنه. یعنی این دانشجویان میتونن در حین اینکه دارن دروس رشته تحصیلی خودشونو میگذرونن، همزمان در این دوره هم ثبت نام کنند و بعد از گذروندن واحدهای این دوره و پایان نامه، موفق به کسب گواهی MPH بشن که خیلی تو ادامه تحصیلشون و همچنین آینده شغلیشون کمکشون میکنه.

لغت MPH مخفف Master of Public Health است، که به معنی دوره عالی بهداشت عمومیه. در طی این دوره دانشجویان در حیطه ­های پژوهشی، مدیریت بهداشت، پیشگیری و کنترل بیماریها، مدیریت سلامت، مهارت­های ارتباطی و ... زیر نظر بهترین اساتید دانشگاه آموزش می­بینند. البته جالبه که بدونید در بسیاری از بهترین دانشگاه های دنیا مثل هاروارد هم، این دوره برای دانشجویان رشته ­های پزشکی برگزار میشه، در حال حاضر در کشور ما نیز این دوره در دانشگاه علوم پزشکی تهران داره برگزار میشه. پس ما به شما توصیه میکنیم از همین الان برای برای داشتن آینده بهتر برای خودتون و در نهایت کشورمون در این دوره شرکت کنید.

اما باید از همین الان به اونایی که میخوان برای آینده­شون برنامه­ ریزی کنند و فرد موفق تری باشند اعلام کنیم که باید جز بهترین دانشجو­های کلاس خودشون باشند تا بتونن تو این دوره شرکت کنند. پس از همین الان آماده باشید و تلاش کنید، البته با توکل به خدا. البته بهتون بگم ما هم همه جوره بهتون کمک میکنیم و تنها نیستید. منتظر شما دانشجوهای عزیز و آینده­ ساز کشورمون هستیم.

کمیته تحقیقات دانشجویی